[10 Gambar] Reaksi Pasangan Kantoi Berasmara Dalam Kereta di Jepun, Gambar Yang Ke 6 Mesti Korang Kenal

Rancangan Realiti TV Terjah Pasangan Sedang Melakukan Seks di Jepun | Jepun adalah negara maju yang bebas. Setiap rakyatnya boleh berbuat apa saja asalkan tidak melanggar undang-undang dan mengganggu ketenteraman awam. Oleh kerana itu, industri lucah boleh berkembang pesat di Jepun.

Amat menghairankan, sebab selama ini Jepun sangat dikenali menjunjung tinggi adatnya, termasuk budaya malu. Namun kerana zaman sudah semakin moden, dan modal berleluasa maka banyak kalangan muda Jepun yang sudah tidak lagi mahu tahu dengan budaya bangsanya.

Tidak menghairankan bahawa banyak gadis di Jepun sudah tidak lagi perawan. Disebabkan dari keprihatinan ini, sebuah program televisyen reality show cuba untuk menguak apa yang sebenarnya dilakukan oleh kaum muda Jepun sehingga fenomena seks bebas berleluasa.

Mereka berjaya menerjah banyak pasangan muda yang sedang asyik melakukan seks di dalam kereta. Mudah saja untuk mengetahui apakah sedang berlaku sesuatu yang “mencurigakan” di dalam kereta, iaitu dengan mengamati apakah kereta tersebut “bergoyang-goyang”.

Fenomena “kereta goyang” ini banyak berlaku di tempat-tempat gelap dan sepi. Lihatlah reaksi para pasangan yang tertangkap basah.

Perbuatan mereka ini memang tidak dilaporkan ke polis, dan tidak ada tuntutan bagi produser mahkamah. Namun, para pelaku perbuatan pasangan tersebut pastilah teramat sangat malu kerana wajah mereka terkenal ke seluruh Jepun.

 

Untuk Melihat Gambar Seterusnya KetIik gambar dibawah masukkn passwrd 1234 terus ke folder imej. hanya untuk 18tahun sahaja kerana terdapat koleksi video dari jepun