10 Senarai Artis Malaysia Yang Paling Di Benci Peminat Di Malaysia!! Yang No 6 Tu paling Ramai Orang Benci Kan. hahah

Artis dan selebriti kat Malaysia ni, kalau tak de haters tu maknanya tak popular la.Tapi ada jugak yang popular kerana haters.Nyanyi, berlakon dan mengacara tak seberapa ,cerita panas je yang lebih. Macam mana tak mengundang Haters..

Ini 5 artis paling kerap jadi tumpuan haters.

1-Fynn Jamal

Sejak melibatkan diri dalam bidang seni ,nyanyian dan penampilan nya

Kerap di kritik malah kisah2 peribadi nya juga jadi tumpuan haters.

Dia juga dikatakan menggunakan anak nya untuk ‘meraih simpati orang ramai.

2-Taukey Jambu

Di cop sebagai playboy taukey juga kerap menjadi sasaran haters yang mengkritik setiap tindak tanduk nya. tambahan pula taukey kerap memuat naik gambarnya bersama gadis2 cantik dan seksi. ini menambahkan lagi tanggapan buruk pada diri nya.

Kerap memuat naik status berunsur sindiran dan kata-kata kesat, pengacara Diva ini dah tentu mengundang kebencian banyak pihak.Dia juga dikatakan di banned oleh beberapa wartawan hiburan.

Pelakon yang baru sahaja mendirikan rumahtangga ini pasti mendapat tumpuan haters setiap kali dia memuat naik gambar nya di laman sosial. terbaru gambar-gambar dan video perkahwinan nya menjadi kecaman dan dikatakan seakan-akan kebaratan. dan kini sudah tentu suami nya juga menerima tempias dari gambar2 tersebut. namun dia tidak pernah membalas setiap kritikan haters terhadapnya.

5-Rozita Che Wan

Tengok Lagi 5 Artis Yang Ramai Benci. No 6 tu paling ramai orang tak suka. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )