1Malaysia Da Kena Tipu. Tak Tahan Dengan Peragai Awek Cendol/ Akhirnya Kawan Sekolah Gadis Cendol Bongkarkan Perangai Sebenar Gadis Cendol, Suka Mencuri, berhutang?

Satu Malaysia Da Kena Kencing. Kawan Sekolah Gadis Cendol Bongkarkan Perangai Sebenar Gadis Cendol, Suka Mencuti, berhutang?

Baru-baru ini, video mengenai seorang gadis yang merengek manja terhadap teman lelakinya kerana kelaparan dan tidak dapat makan cendol tular di laman sosial hingga terdapat video parodi yang mengajuk aksi gadis tersebut.

Gadis berkenaan dikenali sebagai Nija atau Nur Anizah Tahang, 20 tahun, mengatakan aksinya dalam video yang tular itu adalah spontan dan bukan dibuat-buat.

Sesiapa yang kenal saya, itu memang diri saya, bukan dibuat-buat. Sedangkan bunyi guruh pun saya boleh menangis dan duduk diam-diam,” jelasnya.

Menurutnya, dia tak sangka video itu akan tular hingga ramai yang membuat parodi mengajuk perbuatannya itu di laman sosial.

Walaupun dia sedar dan melihat semua video parodi tersebut, Nija hanya berfikiran positif dan menganggap ianya sekadar hiburan.

Tambahnya, dia meminta maaf kepada orang ramai jika video itu dianggap melampau oleh orang lain. Dia tidak berniat untuk berbuat sedemikian dan tidak sengaja melakukannya.

Tengok lagi Kawan2 Awek cendol ni bongkar peragai sebenar awek ni. Yang Tak Tahan kuat mencuri huhuhu. Klik gambar Kotak DI Bawah Dan masukkan Password ( 1234)