Aku Memang Da Agak Da. Tak Tahan DI Asak Oleh Wartawan. Akhirnya Izreen tampil dedah perkara sebenar Suaminya Cerai Kan Bekas Madunya

KUALA LUMPUR: Aktres, Izreen Azminda, tidak mahu mencampuri urusan suaminya, Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude, dengan madu beliau, Intan Liana Saleh, 32, termasuk keputusan mereka untuk bercerai.

Kata pelakon terbabit, Ude juga tidak berkongsi masalah dihadapinya bersama isteri pertama.

“Suami seorang yang pendiam. Apa saja yang berlaku dalam rumah tangga dengan isteri pertama, suami lebih suka mengambil langkah menyelesaikannya sendiri, tanpa berkongsi cerita dengan saya.

“Jujurnya, ada kala saya tidak tahu apa masalah mereka. Saya tidak pernah bertanya, bergaduh atau apa saja berkaitan dengan rumah tangganya bersama Intan.

“Sudah menjadi prinsip hidup kami, apabila pulang ke rumah saya, hanya hal rumah tangga kami dibincangkan. Saya sedar kedudukan saya sebagai isteri kedua, jadi lebih baik saya tidak ambil tahu,” katanya kepada BH Online.

Klik Gambar Kotak Di Bawah dan masukkan password ( 1234 )

Justeru, katanya, dia berharap orang ramai tidak mengaitkan dirinya dengan masalah rumah tangga Ude bersama isteri pertamanya.

Terdahulu, Ude, 30, yang diwakili peguam syarie, Datuk Mohd Zaidi Mohd Zain, memfailkan permohonan cerai secara baik terhadap Intan di Mahkamah Rendah Syariah Gombak, di sini hari ini.

Izreen, 32, juga berkata, dia semakin lali dengan kecaman yang diterima selama ini.

“Saya tidak boleh hidup dengan tenang jika terlalu memikirkan pandangan orang. Jadi, saya tidak ambil kisah dengan mulut netizen yang suka membuat tohmahan.

“Saya mahu meneruskan hidup dengan takdir yang ditentukan ini. Allah SWT lebih mengetahuinya,” katanya.

“Saya masih sayang suami saya..”-Ini Luahan Rasa Intan Liyana Selepas Bakal Di Ceraikan Suami, Buat Netizan Makin SIMPATI!

Tengok pulak video izreen cerita perkara yang sebenar tentang bekas madunya kenapa di ceraikan kat bawah ni. pasti korang akan geram Punya. Klik Gambar Kotak Di Bawah dan masukkan password ( 1234 )

Abdul Talhah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *