Amikk Kau !! Nak Sangat Kena Rogol Kan.Akhirnya 15 Gambar Peribadi Tak Nampak Bra Siti Amiza Tersebar

Trending di media sosial rakaman video seorang peniaga online yang menjual peralatan seks mahu merasa dirinya dirogol lebih dari lima orang lelaki mencetuskan kemarahan netizen.

Video yang dimuat naik Siti Amiza Baharuddin, 23, berdurasi 2 minit 12 saat yang dirakam dalam kereta ketika dia dalam perjalanan ke Alor Setar, Kedah.

“Saya nak beritahu yang saya nak rasa kena rogol dengan lima tak cukup tau, teringin sangat nak kena rogol 10 orang lelaki.

“Bekas suami saya, camni saja tak rasa langsung. Kecil, lepas itu dah pancut terus tidur. Masuk ini rasa apa? Alaa, macam budak kecil punya. Ingat kita ini budak kecil ke?

“Kalau boleh nak dua ini. Sedap, bersih dan tak berbau. Besar. Nampak tak? Nak yang putih ini 4 dan yang gelap ini 6,” demikian katanya dalam video berkenaan.

Susulan viral video itu, pihak Unit Tindakan Khas CM Skuad Badar telah pergi ke rumah wanita berkenaan di Sungai Petani untuk mentarbiahnya agar bertaubat, kembali ke pangkal jalan, menjadi seorang peniaga yang berakhlak mulia dan beroleh rezeki yang halal toyyiba.

Sementara itu di media sosial, netizen tidak menolak kemungkinan bahawa apa yang dilakukan oleh wanita itu hanya sekadar strategi perniagaan bagi menaikkan semula perniagaannya yang dipercayai sudah sendu.

“Alah, selepas ini dia akan tampil minta maaf. Kemudian dia jual produk dia, terus laku,” kata Rayme Lala.

“Strategi perniagaan. Wanita sentiasa menjadi barang promosi. Inilah contohnya. Semakin di up, semakin banyak duit dia dapat,” kata Tika Emilia.

Disember tahun lalu, Siti Amiza pernah dikecam di media sosial kerana pernah memuat naik status mencari suami untuk kahwin secara kontrak selepas bercerai pada 2016.

Tengok 5 Gambar Seterusnya. DI Percayai ini Gambar Peribadi Siti Amiza. Memang Seksi Habis lah. Puting nampak hitam. hahaha. Klik Gambar Kotak DI bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )