Gempar, Kelibat Bayang-Bayang Aneh Semasa Datin Rosmah Datang Ke Pejabat SPRM Semalam Jadi Viral

Berita Datin Seri Rosmah Mansor diminta menghadiri ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sudahpun menerima liputan meluas di media massa.

.

Isteri kepada bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Razak terus menjadi tumpuan bukan sahaja atas dasar soal siasat yang dijalankan pihak SPRM, malah lebih daripada itu.

Sejak gambar beliau mengunjungi pejabat SPRM yang turut ditemani anak perempuan, Nooryana Najwa dan menantunya tular di media sosial, netizen lebih tertarik kepada pakaian dan aksesori khususnya beg tangan serta kasut yang dipakai Rosmah pada hari ini.

Rosmah dilihat berpakaian baju kurung berwarna biru dan berselendang berwarna merah terang.

Ditangannya, beliau dilihat membimbit beg tangan sederhana besar saiznya berwarna merah jambu dan kasut platform juga berwarna merah.

Ekoran tularnya gambar itu, netizen terus meneka jenama beg tangan yang dibawa oleh Rosmah sehingga pelbagai versi yang diteka.

Paling dekat dengan beg tangan yang dibawa Rosmah ialah beg tangan jenama Gianni Versace Demetra yang dianggarkan berharga sekitar RM3000 hingga RM5000.

Rosmah sememangnya terkenal dengan obses beliau terhadap beg tangan berjenama. Dalam serbuan di kediaman beliau baru-baru ini, polis merampas 284 buah beg tangan pelbagai jenama termasuk Hermes Birkin.

Memang Ada Nampak Kelibat Orang Lah. Seram Pulak Aku Tengok Video Ni. Tengok Video Penuh. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )