Habis Kau Izreen. Bekas suami Izreen Azminda diminta tampil test DNA kerana wajah Anak iras Amar Baharin

Assalammualaikum.Selamat datang ke siaran video video terkini chennal informasi informasi,gaya hidup,berita harian,hiburan,seram,sedih.fakta fakta kejadian yang nyata dan aneh yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini

Izreen Azminda Aznam atau lebih popular sebagai Izreen Azmind, beliau dilahirkan pada 30 Ogos 1985 merupakan pelakon, pelawak dan pengacara tv serba boleh dari Malaysia. Beliau pernah menyertai pertandingan dewi remaja dan berlakon dalam beberapa buah drama, telifilem dan filem

Tak tahu lah kenapa ramai orang yang iri hati dengan Izreen Azminda kerana sering kali menjadi mangsa kecaman netizen,dari zaman bujang,janda dan sehingga Izreen berkahwin.Ada saja isu yang timbul.

Terbaru dikatakan kes kali ini melibatkan anak Izreen sendiri.Adrian Umar.Tuduhan tersebut begitu mengejutkan.kerana terdapat netizen mempersoalkan statu Anak Izreen.
Malah provokasi berkenaan disifatkan agak melampau kerana turut mengaitkan anak kepada pelakon Amar Bahrin dan Amyra Rosli.

Walaupun ia tidak menamakan pelakon Izreen sebagai sasarannya namun jelas sekali ia menunjukkan kepada pelakon itu ia memandangkan gambar dimuat naik adalah gambar Izreen.Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini.tontolah sampai ke penghujung jalan ceri di web ini.
Anda juga boleh scroll sampai kebawah,pasti ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton.

Korang Tengok Video Kat Bawah ni. Klik Gambar Kotak ID Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )