Habis Lah Dato Najib. Bekas Peguam Bongkar? Peguam Peribadi Najib Last Minit Tarik Diri. beberapa jam sebelum bekas perdana menteri itu dijangka disoal siasat oleh SPRM

Peguam Harpal Singh Grewal dan M Athimulan menarik diri daripada mewakili Datuk Seri Najib Razak, beberapa jam sebelum bekas perdana menteri itu dijangka disoal siasat oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Harpal mengesahkan beliau menarik diri selepas mengadakan pertemuan di kediaman anak guamnya itu di Taman Duta malam tadi.

“Ya, saya sahkan sudah menarik diri sebagai ahli guaman mewakili Najib.

“Selain saya, seorang lagi rakan iaitu M Athimulan turut menarik diri,” katanya dipetik sebagai berkata kepada Berita Harian.

Harpal berkata mereka menarik diri secara sukarela dan bukan dipecat oleh Najib.

Laporan itu berkata kumpulan guaman mewakili Najib kini diambil alih oleh bekas peguam cara negara iaitu Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden dan enam lagi rakannya

Najib dipanggil ke SPRM untuk kenyataannya direkodkan pada jam 10 pagi ini.

SPRM sebelum ini menyiasat Najib berikutan deposit berbilion ringgit dalam akaun bank peribadinya serta dana dari SRC International Sdn Bhd, bekas anak syarikat 1MDB.

Tengok Video Peguam buat pengakuan Kat Bawah ni. Tak Tahu Lah Nk Sedih Ke Nak Simpati Pada Dato Najib. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )