Mak Aik. Patutlah Ramai Lelaki Malaysia Masuk Thailand Ek . 10 Gambar Banda Yang Paling Terkenal Dengan Aktiviti Maksiat Sepanjang Tahun

Bagi sesetengah bandar yang ada di dunia, pesta seks, arak dan pelacuran sememangnya menjadi tumpuan pelancong yang datang berkunjung dari seluruh pelosok dunia semata-mata untuk berhibur.

Berikut merupakan 6 buah bandar di dunia yang mempunyai reputasi yang terkenal dengan aktiviti maksiat sepanjang tahun.

1. Pattaya, Thailand – Bandar

Pattaya adalah syurga seks paling banyak dikunjungi di dunia. Pertunjukkan seks dan tarian transeksual merupakan tarikan utama pelancong di bandar yang terletak di pesisir Teluk Thailand, sebelah Tenggara Bangkok ini.

Anda tidak perlu menunggu malam jika ingin mencari pelacur. Mereka boleh ditemui 24 jam di sini. Pondan cantik juga ditawarkan di sepanjang jalan di bandar Pattaya ini.

2.Manama, Bahrain – Bandar

‘Selamat Datang ke Pesta Oasis Timur Tengah’, itulah ucapan selamat datang yang bakal anda terima jika berkunjung ke Manama, Bahrain, sebuah kawasan yang dekat dengan Arab Saudi.

Tengok Lagi 5 Gambar Kat Bawah ni. Admin Seram Nak Tengok. hahaha Tergugat Iman Nanti. Korang Je Yang Tengok. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )