Memang Betul-Betul Sedih Lah Tengok Video ni. Perempuan Melayu Jadi Pelacur DI Negara Sendiri. 1 Rakaman sulit aktiviti pelacuran di hotel Golden City didedahkan

Jika dilihat secara mata kasar, ia hanyalah sebuah hotel bertaraf 5 bintang yang tanpa kita menyedari didalamnya terdapat aktiviti pelacuran.

Namun, operasi Jabatan Agama Islam, semalam membongkar rahsia di sebalik premis itu, apabila ia sebenarnya merupakan sarang pelacuran

Hotel yang terletak di tengah bandaraya itu didapati masih aktif menjalankan kegiatan tidak bermoral menyebabkan kami melakukan serbuan di kawasan berkenaan kira-kira 11 pagi membabitkan 15 anggota dan 10 pegawai Bahagian Penguatkuasa.

Ketua Pegawai Penguatkuasa, Rahimin Bani berkata, menerusi pemeriksaan semalam, pihaknya menemui beberapa bukti seperti kondom terpakai kelihatan masih baru dan peralatan menghisap ganja.

Beliau berkata, berdasarkan maklumat orang ramai dan risikan, mereka mengesahkan premis terbabit merupakan tempat pelacuran.

Menerusi beberapa pemantauan saya sendiri pada sebelah pagi dan tengah hari, jelas nampak pelanggan keluar masuk di situ.

Terdapat juga kondom yang masih belum dibuka diletakkan di bawah tilam, manakala kita turut temui peralatan menghisap ganja,” katanya yang turut menyertai operasi berkenaan, semalam.

Tengok Video Penuh Di Bawah. Hanya Untuk 18 tahun Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )