Netizen Buat Hal Lagi. Tak Puas Hati Fattah Banyak Kali Cium Fazura. Netizen Naik Angin Sebar kan Gambar Seksi Peribadi Fazura?

(Viral) Fattah Amin Cium Pipi Fazura Berkali-kali Jadi Viral, Ini Rupanya Punca Neelofa Perli?

Video) Fattah Amin Cium Pipi Fazura Berkali-kali Jadi Viral, Buat Peminat Fanatik Cair Hati & Punca Neelofa Perli?

Antara sedutan video Neelofa perli Fazura

Adakah ini puncanya..?

Sebelum kahwin lagi dan dalam babak lakonan,memang terserlah keromantikan Fattah Amin dan juga Fazura.Selepas berkahwin,mereka berdua juga di katakan menjadi pasangan suami isteri yang sangat bahagia.

Pendek kata, mereka punya mesra itu sudah tidak dapat di elak dan di sorok lagi.Memang mereka betul-betul tunjuk perasaan cinta suami isteri itu secara terang-terang di hadapan peminat dan PA mereka sendiri.

Fazura dan Fattah juga telah melangsungkan majlis perkahwinan mereka beru-baru ini dan majlis itu di lihat sangat meriah dan indah. Dengan sikap dan cara Fattah yang melayan Fazura bagaikan tuan puteri,suasana majlis menjadi sangat tersentuh hati dan itu di akui oleh para tetamu mereka sendiri.

Dalam rakaman video yang di katakan sangat manis dan romantis ini pula, Fattah dan Fazura sedang melakukan satu babak romantis bersama. Entah bagaimana, ianya bukanlah satu hal yang di rancang.

Gambar fazura dgn wak ni netizen label kan fazura senang2 di peluk lelaki.

Fattah memandang tepat ke arah wajah isterinya dan selepas itu dia mencium pipinya Fazura berkali-kali membuatkan Fazura terkejut. Kru yang terlibat juga hanya ketawa besar melihat gelagat mereka berdua

Tengok lagi 5 gambar dan Komen netizen kat bawah ni. terpaksa di private kan. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan masukkan Password ( 1234 )