Patutlah Kena Hentam Teruk. Inilah 10 Artis Malaysia Yang Jadi Lalang Beriya iya Sokong Tun M Selepas Menjadi PM DI Kecam Netizen

Beberapa artis Malaysia dikecam di media sosial kerana berbangga menyokong Tun Mahathir walaupun tidak pernah menunjukkan sokongan kepada Perdana Menteri Malaysia ketujuh itu sebelum ini. Lebih teruk lagi, ada antara mereka yang tidak berdaftar sebagai pengundi walaupun menyatakan kegembiraan atas kemenangan parti pimpinan Tun M dalam Pilihanraya Umum ke 14 dan memuat naik gambar dengan Tun ke media sosial masing-masing

Sebaliknya, artis seperti Fathia Latiff dipuji Netizen kerana menunjukkan sokongan terhadap Tun Mahathir walaupun di saat parti pimpinannya belum membentuk kerajaan sebelum pilihanraya lagi.

Fathia menulis:

Sementara itu beberapa orang artis yang menunjukkan sokongan kepada kerajaan terdahulu dikatakan terpaksa berbuat demikian demi menjaga periuk nasi mereka.

Korang Tengok lagi 5 gambar artis yang beriya iya sokong tun M Kat Bawah ni. Memang Korang Mesti Meluat Tengok. huhuhu Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )