Perghh Padan Muka Neelofa. Kini Giliran Fazura Pulak Sindir Neelofa. Comfrim Memang Panas Telinga Neelofa ni

Pelakon dan pengacara popular Neelofa baru-baru ini telah mencetuskan kontroversi hangat selepas membuat pelancaran tudung terbarunya di sebuah kelab malam di ibu kota. Ramai yang mengecam tindakannya itu beranggapan lokasi yang dipilih tidak sesuai dan telah mencemarkan imej seorang muslim. Walaubagaimanapun, Neelofa dan pihak syarikat telah pun meminta maaf.

Belum reda dengan isu tersebut, Neelofa sekali lagi menjadi bualan didakwa memerli Fazura di Instagram Story. Eh betul ke

Seorang individu di Twitter berkongsi video yang dimuat naik Neelofa di Instagram Story mendakwa ianya bertujuan memerli Fazura. Dakwanya lagi, Fazura sebelum itu terlebih dahulu membuat video seakan sama di lokasi penggambaran.

Tweet tersebut setakat ini telah mendapat 3.2k retweet dan 1.8k likes. Namun, sejauh mana kesahihan dakwaan tersebut belum dapat dikenalpasti. Di ruangan balas, ramai juga yang secara tidak langsung menyedari tindakan Neelofa tersebut. Eh kebetulan je kot?

Korang Tengok Video Kat Bawah ni. Apa Pulak Sindiran Fazura Kat Neelofa. Memang Panas Lah Telinga Neelofa Kejap Lagi ni. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan masukkan Password ( 1234 )

Abdul Talhah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *