Perghhh Memang Panas Lah Telinga Orang Tu. Tak Tahan Di Asak Wartawan. Akhirnya Fazura Buka Mulut Sebab Tak Hadir Di Anugerah Meletop Semalam?

Berlabuh sudah tirai Anugerah Meletop Era bagi tahun 2018. Sekali lagi Neelofa merangkul gelaran Artis Top Top Meletop untuk tahun ini bagi ketegori wanita di samping penyanyi Khai Baharbagi kategori lelaki.

Bertanya mengenai persaingan merebut gelaran ini, Neelofa akui mengaku berdepan saingan sengit dengan Nur Fazura. Dipetik menerusia BH Online, Neelofa berkata, tidak mustahil Fazura meraih trofi utama itu.

“Persaingan adalah satu realiti… Semua orang percaya dengan apa yang saya rasa. Fazura bukanlah nama asing dalam industri dengan anugerah yang dimenanginya, malam ini (tadi), saya rasa bukan sesuatu yang mustahil untuk dia meraih trofi utama.

Tidak Hadir Menerima Anugerah
Pada malam penuh glamour itu, Fazura diumumkan sebagai Bintang Filem Meletop dan dianggap antara persaing merebut anugerah utama, Top Top Meletop bagi kategori

wanita yang dimenangi Neelofa. Namun Fazura tidak hadir pada malam penuh prestij itu dan mewakilkan pengurusnya, Iman Thanguntuk menerima trofi di pentas.

Neelofa mengaku dicabar Fazura
KUALA LUMPUR: Dihambat kontroversi silih berganti, Noor Neelofa mengaku berdepan saingan sengit Nur Fazura dan Farah Nabilah sebelum dirinya diumumkan memenangi trofi tertinggi pada anugerah pilihan peminat, malam tadi.

Neelofa menyifatkan persaingan rakan artis lain adalah suatu realiti yang perlu dihadapi sebagai anak seni.

Tengok Video Respon Fazura Pulak Kat Bawah ni. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )