Ramai Lagi Lelaki Yang Tak Tahu, Inilah 7 Tanda Se0rang Gadis Terlalu Kuat Ber0nani. No 4 Tu Senang Sangat Nak Cek

Apa Tanda Wanita Sudah Ketagihan 0nani? Sila baca disini anda akan tahu apa rahsianya. Buat wanita diluar sana hidup ini cuma sekali dan kita telah diajar membuat pilihan. Ada satu penyakit yang akan menyerang mereka baik g0l0ngan pr0fesi0nal atau biasa. Penyakit ini kini semakin menjadi satu trends kini iaitu penyakit suka ber0nani.

Tanda Wanita Sudah Ketagihan Ber0nani

0nani atau melancap ini adalah aktiviti seksual bukan penetrasi yang sering dilakukan 0leh lelaki mahupun wanita. 0nani atau masturbasi 0leh sebahagian besar d0kt0r masuk dalam kateg0ri perhubungan selamat asalkan dilakukan dengan betul, tidak menimbulkan masalah kesihatan dan tidak terlalu sering atau ketagihan

Malangnya tidak ada batasan seberapa banyak 0rang melakukan 0nani sehingga masuk kateg0ri ketagihan. Dalam artikel ini kita akan membahas beberapa tanda jika anda sudah kebanyakan melakukan 0nani.Seperti halnya jenis ketagihan lain, ketagihan 0nani tentu memberi kesan negatif, baik bagi kesihatan mahupun mental secara semulajadi. Tanda anda sudah kebanyakan 0nani akan terlihat dari ciri-ciri yang dirasakan 0leh anda sendiri. Misalnya anda lebih suka masturbasi dari melakukan hubungan seks n0rmal, selalu ketagih mengulangi lagi jika ada kesempatan atau masa kese0rangan, dan lain-lain.

Berikut Tanda Anda Sudah Ketagihan Pada 0nani

Jika anda mendapatkan salah satu atau beberapa daripada ciri di bawah ini, segera periksa diri anda dan berusahalah yang terbaik mungkin mengurangkannya. Berikut ini 7 tanda anda sudah mengalami ketagihan, mari kita bahas satu per satu.

1. Menjadikan 0nani sebagai pelampiasan em0si

Ghairah seks memang kadang meningkat ketika em0si sedang tidak stabil. Salah satu penyaluran yang biasa dilakukan adalah dengan melakukan masturbasi. Jika anda selalu menjadikan 0nani sebagai pelampiasan em0si anda maka ada kemungkinan anda telah mula ketagih.

2. Timbul sakit pada kawasan kelamin

Aktiviti 0nani melibatkan rangsangan yang kuat pada kawasan kelamin secara terus menerus. Terlalu banyak mastubasi tentu akan menimbulkan ker0sakan pada rangkaian yang terus menerus dirangsang. Akibatnya adalah timbul lecet pada kulit baik perempuan atau lelaki pada bahagian kemaluan atau yang paling teruk pembuluh darah menjadi r0sak. Jika ini yang anda rasakan saat ini maka b0leh dipastikan anda terlalu banyak ber0nani. Hentikan segera.

4 gambar terbaru Seterusnya Terpaksa Di Private Kerana Tak Nak Beri Budak Bawah Umur Lihat.   Untuk Terus kan Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan masukkan Password ( 1123 )