Tak Tahan Di Asak Oleh Wartawan. Akhirnya Che Tan Dedah Kan Gambar Sebenar Perempuan Yang Cuba Goda Suaminya?

KUALA LUMPUR: Pelakon, Rozita Che Wan, meluahkan rasa tidak puas hati beliau terhadap segelintir wanita yang suka merampas suami orang lain.

Sambil mengakui anti dengan golongan sebegitu, Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, 45, juga tidak faham mengapa ada perempuan sanggup menghancurkan hati wanita lain.

“Kalau ada pilihan untuk mengahwini lelaki bujang, mengapa perlu mencari suami orang? Saya memang tak boleh terima jika ada wanita yang sanggup menghancurkan rumah tangga orang lain.

“Bagi wanita yang bermadu atau suaminya dirampas orang lain, jangan lagi dikenang perkara yang lalu.

“Kena teruskan hidup kerana Tuhan akan menggantikannya dengan yang lebih baik selepas itu,” katanya ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai Duta Projek Perumahan Tunas Homes & Tunas Boulevard di sini, hari ini.

Pada pertanyaan, apakah reaksinya jika ada pihak cuba untuk menggugat keharmonian rumah tangganya, sambil bergurau, pelakon Kiah Pekasam ini berkata wanita itu memang sengaja mencari nahas.

“Kalau perempuan itu berani, cubalah! Saya akan koyakkan mulut dia,” katanya sambil tertawa.

Tengok Gambar Kat Bawah ni. Korang Pasti terkejut. dalam diam Zain ye. Klik Gambar kotak DI Bawah Dan masukkan Password ( 1234 )