Terlalu Bengang Dengan Izreen. Akhirnya Peminat Sebarkan 20 Gambar Separuh Bogel Izreen Sebelum Berkahwin Dengan Ude?

Ude telah melafazkan cerai di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur sebentar tadi pada jam 2.30 petang.

Namun, Izreen hanya memilih untuk ‘mengunci’ mulut dan enggan memberikan komen lanjut mengenai perpisahan suaminya itu kerana bimbang akan memburukkan lagi keadaan.

“Saya pasti apa saja yang keluar daripada mulut saya akan diputar-belit dan dipersalahkan di kemudian hari seperti sebelum ini apabila berita pernikahan kami didedahkan.

“Saya rasa itu jalan terbaik mengelak konflik. Jadi apabila mereka membuat keputusan untuk berpisah, saya juga tidak tahu puncanya. Dan saya tidak punya hak untuk ambil tahu kerana takut nanti disalah anggap dan dipersalahkan kemudian,” katanya kepada Harian Metro.

Sebelum ini, rumahtangga Izreen dan Ude diuji hebat apabila menerima kecaman daripada masyarakat oleh kerana Ude mengahwini wanita itu tanpa pengetahuan isteri pertamanya.

Malah, ramai yang menuding jari ke arah Izreen sebagai punca hubungan Ude dan Intan berantakan meskipun sudah dikurniai dua orang cahaya mata lelaki.

Tengok Lagi 10 Gambar Peribadi Izreen Tersebar Sebelum Berkahwin Dengan Uda DI Bawah. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )