Video : Awak Ratah Sayang Betul-Betul tau, Jangan Macam Suami Sayang tu……

Aduhai Isteriku

Kami mempunyai seorang anak perempuan yang kini berumur 13 tahun, wajahnya secantik ibunya dan hidungnya matanya dan pipinya mirip saya. Dialah buah hati saya dunia dan akhirat..

Saya cuba nak mintak dan nak lihat telefon bimbitnya tetapi berjuta alasan yang dia berikan. Dalam fikiran saya dah terfikir macam-macam. Saya cuba selami apa yang dia alami

Itu baru soal sosial, belum lagi soal atas katil. Kalau dalam sebulan tu, dalam 5 kali yang saya minta cuma sekali yang saya dapat. Itu pun rasa macam buat dengan patung. Kalau dulu, bila
saya mintak 5 kali, 8 kali pun dia sanggup walaupun dia sampai susah nak bangun pagi tapi sekarang nyata berbeza.

Hati saya mula bergelora dan fikiran mula bercelaru. Tapi saya tahankan dan cepat-cepat padam mesej tu dan letakkan kembali telefon bimbit tu di tempatnya.

Anak saya bertanya kenapa saya membawa view cam ketika saya menghantarnya ke sekolah. Saya terpaksa berbohong kepadanya dengan mengatakan bahawa saya perlukannya untuk merakam aktiviti syarikat.

Rakaman VIDEO Terpaksa Di Private kan Hanya Untuk 18 Tahun Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan masukkan Password ( 1234 )

Carian Ke Post Ini:

  • Butang Baju Terbuka Semasa Buat Video Live Fazura facebook

Abdul Talhah