[Video] Farah Masuk Hospital Akibat ‘Berseronok’ Dengan Batang Ubi

Padah menimpa wanita berasal dari kelantan,bernama Farah apabila dimasukkan ke Hospital,kerana terpaksa menjalani pembedahan, selepas batang ubi yang digunakan untuk melakukan aktiviti seks luar tabii, tersangkut dalam lubang bontot dia..

dia menjadikan batang ubi berukuran 18 inci sebagai alat bantuan asmara (dildo) untuk dimasukkan ke dalam kemaluannya.

Dia menyarung batang ubi dengan dua balutan kondom sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital selepas ianya patah di dalam kemaluan dan tidak dapat dikeluarkan.

Klik Gambar Kotak Di Bawah dan masukkan password ( 1234 )

Menurut laporan, Farah digegaskan ke wad kecemasan setelah balutan kondom yang disarung pada batang ubi koyak, menyebabkan ianya tersekat.

Hah, padan muka! Bodoh punya orang, benda macam tu pun boleh dijadikan alat ‘pemuas nafsu’ dia noh! Orang macam tu memang tak ada akal! Gara-gara terlampau mengikutkan nafsu, sanggup melakukan perbuatan bodoh macam tu, sengal jer..

Dia menyarung batang ubi dengan dua balutan kondom sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital selepas ianya patah di dalam kemaluan dan tidak dapat dikeluarkan.

ia merakamnya sebelum kejadian.. video telah tersebar di media sosial

Tengok  video Dia menyarung batang ubi dengan dua balutan kondom kat bawah ni. pasti korang akan syok Punya. Klik Gambar Kotak Di Bawah dan masukkan password ( 1234 )

Carian Ke Post Ini:

  • Padah menimpa wanita berasal dari kelantan bernama Farah apabila dimasukkan ke Hospital kerana terpaksa menjalani pembedahan selepas batang ubi yang digunakan untuk melakukan aktiviti seks luar tabii tersangkut dalam lubang bontot dia dia menjadikan batan
  • [Video] Farah Masuk Hospital Akibat ‘Berseronok’ Dengan Batang Ubi

Abdul Talhah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *