Video Rakaman Ibu Sumbat Bayi Dalam Peti Sejuk Hingga Beku Sungguh Kejam !

Kejam dan tidak berhati perut, itulah kata yang sesuai untuk di gambarkan kepada seorang wanita yang sanggup membunuh darah dangingnya sendiri dengan menyumbat bayinya itu dalam peti sejuk hingga beku.

Mayat bayi berkenan di temukan di kampung jalan buyu kota tarakan pulau borneo kalimantan pada rabu semalam di sebuah bagunan car wash.
Bayi itu pertama kali ditemukan oleh pekerja kedai tersebut,katanya ketika hendak memasak dia membuka peti ais dan merasa pelik dengan bungkusan pelastik hitam yang berada di situ sudah agak lama.

Selepas dibuka,ia mendapati mayat bayi lengkap dengan ari-ari dalam keadaan membeku. Terkejut dengan hal itu ia kemudian mengadukan kejadian itu kepada majikannya sebelum di maklumkan kepada pihak polis Humas Polres Tarakan.

Bagaimanapun cctv kedai car wash berkenan memaparkan satu rakaman dimana seorang wanita yang merupakan pelanggan mereka beberapa minggu lalu menunjukkan perlakuan aneh.

Sejurus itu pihak polis yang terus mengembangkan siasatan telah menahan seorang wanita yang di percayai wanita dalam video rekaman tersebut.
Selepas di soal siasat dan menunjukkan bukti, akhir wanita yang dikenali sebagai hozza fiarez sally dan merupakan seorang pekerja salon kecantikan mengaku atas perbuatannya.

Dalam rakaman video  berdurasi 2 menit 41 saat tersebut suspek hozza fiarez sally dalam kronologi bagian pertama bersalin sendirian di dalam bilik mandi.

Ia duduk mengangkang disebuah bakul besar dan mengambil peralatan berupa gunting.tisu dan pelastik.
Tidak lama selepas itu bayi lahir,wanita itu membungkus bayi berkenan kedalam pelastik hitan sebelum menyumbat bayi itu kedalam peti ais.

 

Tengok Video berdurasi 2 menit 41 saat Kat Bawah ni. Memang KEJAM Tengok Ibu Binatang Ini. Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan masukkan Password ( 1234 )

Abdul Talhah